THE SINGH'S CONCEPT OF FUNCTIONAL FOODS AND FUNCTIONAL FARMING (4 F) FOR WORLD HEALTH

Авторы
Takahashi T. 1 , Singh R.B. 2 , Chibisov S. 3 , Tomar R.S.4 , Charkrabarti T.5 , Chauhan A.K.5, 6, 7 , Onsaard E.8 , Phomkong W.9 , Chaves H.10 , Singh M.11 , Srivastav R.12 , Srivastav M.12 , Singh R.G.12 , Jaglan P.13
Редакторы
-
Издательство
ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD
Номер выпуска
-
Язык
Английский
Страницы
43-56
Статус
Опубликовано
Подразделение
-
Ссылка
-
Номер
-
Том
-
Год
2019
Организации
  • 1 Fukuoka Womens Univ, Grad Sch Hlth Sci, Fukuoka, Fukuoka, Japan
  • 2 Halberg Hosp & Res Inst, Moradabad, Uttar Pradesh, India
  • 3 Peoples Friendship Univ Russia, Fac Med, Moscow, Russia
  • 4 Agr Univ, Junagarh, India
  • 5 Indian Sci Congress, Kolkata, W Bengal, India
  • 6 Banaras Hindu Univ Varanasi, Inst Agr Sci, Ctr Food Sci & Technol, Varanasi, Uttar Pradesh, India
  • 7 Banaras Hindu Univ Varanasi, Inst Technol, Varanasi, Uttar Pradesh, India
  • 8 Ubon Ratchathani Univ, Dept Foods, Ubon Ratchathani, Thailand
  • 9 Ubon Ratchathani Univ, Ubon Ratchathani, Thailand
  • 10 Univ Fed Pernambuco, Hosp Clin, Recife, PE, Brazil
  • 11 Banaras Hindu Univ, Dept Home Sci, Mahila Maha Vidyalaya, Varanasi, Uttar Pradesh, India
  • 12 Banaras Hindu Univ, Inst Med Sci, Varanasi, Uttar Pradesh, India
  • 13 Ctr Nutr Res, Panipat, Haryana, India
Ключевые слова
-
Дата создания
19.07.2019
Дата изменения
19.07.2019
Постоянная ссылка
https://repository.rudn.ru/ru/records/article/record/39231/