POLYPHENOL COMPOUNDS IN VALENTINA AMARANTH LEAVES

The article presents data on silicon content in amaranth leaves and describes leaf polyphenolic composition. The polyphenol analysis included determination of flavonoids, simple polyphenols and hydroxybenzoic acids, hydroxycinnamic acids, and fractions of polymeric (condensed) polyphenols.

Авторы
Сборник материалов конференции
Издательство
Российский университет дружбы народов (РУДН)
Язык
Английский
Страницы
17-18
Статус
Опубликовано
Год
2019
Организации
  • 1 Peoples' Friendship University of Russia
  • 2 Federal Scientific Vegetable Center
Ключевые слова
amaranth; polyphenols; silicon content; leaves; cv. Valentina
Дата создания
20.02.2020
Дата изменения
12.03.2021
Постоянная ссылка
https://repository.rudn.ru/ru/records/article/record/57540/
Поделиться

Другие записи

Верещагина Н.Л., Понька Т.И.
Ситуация в Афганистане и формирование региональной системы безопасности в Центральной Азии. Российский университет дружбы народов (РУДН). 2019. С. 171-182
Гукасян Диана
Из прошлого в настоящее. Российский университет дружбы народов (РУДН). 2019. С. 17-18