Выпуск конкурентоспособной продукции возможен только на основе использования современных технологий, а также осуществления инновационной деятельности на пищевых предприятиях. Цель статьи заключается в разработке основных направлений совершенствования управления инновационной деятельностью в условиях ЧСП «РСУ-2». На основе оценки и анализа показателей финансово-хозяйственной деятельности ЧСП «РСУ-2» предлагается выявить слабые и сильные стороны предприятия с целью определения стратегических направлений инновационного развития всего предприятия.
The release of competitive products is possible only through the use of modern technologies, as well as the implementation of innovative activities in food enterprises. The purpose of the article is to develop the main directions for improving the management of innovation in the context of the emergency management system “RSU-2”. Based on the assessment and analysis of the financial and economic performance indicators of ChSP “RSU-2”, it is proposed to identify the strengths and weaknesses of the enterprise in order to determine the strategic directions of innovative development of the entire enterprise.