ОСОБЕННОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ РЕСТОРАННОЙ ОТРАСЛИ В УСЛОВИЯХ ПАНДЕМИИ

В статье исследованы негативные факторы, повлиявши на ресторанный бизнес из-за пандемии коронавируса, повлекшие за собой значительное снижение выручки и оборачиваемости организаций из-за временного прекращения деятельности и оттока клиентов.

FEATURES OF THE FUNCTIONING OF THE RESTAURANT INDUSTRY IN THE CONTEXT OF A PANDEMIC

The article examines the negative factors that affected the restaurant business due to the coronavirus pandemic, which resulted in a significant decrease in revenue and turnover of organizations due to the temporary cessation of activities and the outflow of customers.

Authors
Churilin S.N.1 , Petrovskaya M.V. 2
Publisher
Российский университет дружбы народов (РУДН)
Language
Russian
Pages
538-542
Status
Published
Year
2021
Organizations
  • 1 Moscow City University of Management under the Government of Moscow named after Luzhkov
  • 2 Peoples ' Friendship University of Russia
Keywords
crisis; pandemic; restaurant business; кризис; пандемия; ресторанный бизнес
Date of creation
16.12.2021
Date of change
16.12.2021
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/78762/
Share

Other records