Контроль и надзор за готовой продукцией

Рассмотрена проблема подтверждения соответствия пищевой продукции смешанного состава действующим нормативным документам, заключающаяся в отсутствии конкретных показателей безопасности и официально утвержденной методики их нормирования. Предложены пути решения.

Control and supervision of finished products

The problem of conformity assessment of food products of the mixed composition with existing normative documents in the absence of specific safety indicators and officially approved methods of their regulation is considered. The ways to solve the problem are proposed.

Publisher
Общество с ограниченной ответственностью Рекламно-информационное агентство Стандарты и качество
Number of issue
10
Language
Russian
Pages
59-61
Status
Published
Year
2019
Organizations
  • 1 JSC All-Russian Research Institute of Certification
  • 2 RUDN University
Keywords
ПОКАЗАТЕЛИ БЕЗОПАСНОСТИ ПРОДУКЦИИ; продукция смешанного состава; нормирование показателей; технический регламент; подтверждение соответствия; product safety indicators; products of mixed composition; regulation of indicators; Technical Regulations; conformity assessment
Date of creation
20.02.2020
Date of change
20.02.2020
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/60768/
Share

Other records