Фитобиотик в кормлении птицы

Изучено влияние фитобиотика на продуктивность и морфо-химические показатели мяса цыплят бройлеров. Авторы рекомендуют предприятиям для получения экологически чистой продукции вводить в рацион взамен кормового антибиотика фитобиотик Интебио.

A Phytobiotic for Poultry Nutrition

The effects of phytobiotic Intebio on meat productivity and meat morpho-chemistry in broilers were studied. Authors recommend the substitution of this phytobiotic for antibiotic growth promoters in diets for broilers to obtain eco-friendly poultry products.

Authors
Федотов В.А. 1 , Nikitchenko V.E. 1 , Nikitchenko D.V. 1 , Egorov I.A.2 , Egorova T.V.2
Editors
-
Publisher
Общество с ограниченной ответственностью "Авиан" (Редакция журнала "Птицеводство")
Number of issue
8
Language
Russian
Pages
33-37
Status
Published
Department
-
Link
-
DOI
-
Number
-
Volume
-
Year
2018
Organizations
  • 1 ФГАОУ ВО «Российский университет дружбы народов»
  • 2 ФНЦ «ВНИТИП» РАН
Keywords
broiler chicks; meat morphology; fat; bones; цыплята-бройлеры; морфологический состав мяса; жир; кости
Date of creation
07.11.2019
Date of change
07.11.2019
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/51078/