Лингвокульторологический анализ фразеологизмов с гастрономическим компонентом

Статья посвящена лингвокультуролгическому анализу фразеологизмов с гастрономическим компонентом на материале испанского языка.

Cultural linguistics analysis of phraseological units with gastronomic component

The article is dedicated to the cultural linguistics analysis of phraseological units with gastronomic component on the example of Spanish language.

Publisher
Российский университет дружбы народов
Number of issue
2
Language
Russian
Pages
94-98
Status
Published
Year
2013
Organizations
  • 1 Peoples’ Friendship University of Russia
Keywords
лингвокультурология; лингвокультурологический анализ; лексикология; национальный характер; фразеологические единицы; гастрономический тезаурус; cultural linguistics; cultural linguistics analysis; lexicology; national character; phraseological units; gastronomic thesaurus
Date of creation
05.08.2019
Date of change
05.08.2019
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/39777/
Share

Other records