ИЗМЕНЧИВОСТЬ БИОХИМИЧЕСКОГО СОСТАВА ЛИСТЬЕВ АМАРАНТА В ПРОЦЕССЕ ОНТОГЕНЕЗА

Summary Today is the actual quality of the vegetables. Amaranth species are cultivated and consumed as a leaf vegetable in many parts of the world. Amaranth remains an active area of scientific research for both human nutritional needs and foraging applications. In conducting at different stages of ontogeny of collection amaranth was set to the wide variability in the ascorbic acid, nitrate, amaranthine, the total antioxidant

Publisher
Российский университет дружбы народов (РУДН)
Language
Russian
Pages
89-92
Status
Published
Year
2013
Organizations
  • 1 SENESCYT (Secretaria Nacional de Education Superior, Ciencia, Tecnologia e Innovation), Кито, Эквадор; Российский университет дружбы народов, Москва, Россия
  • 2 Российский университет дружбы народов, Москва, Россия; Российский университет дружбы народов, Москва, Россия
  • 3 Российский университет дружбы народов, Москва, Россия; ВННИИ селекции и семеноводства овощных культур Россельхозакадемии
Date of creation
09.07.2024
Date of change
09.07.2024
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/137131/
Share

Other records