ТЕХНИЧЕСКОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ

Данная статья посвящена проблеме обеспечения безопасности пищевой продукции. Одним из наиболее важных аспектов для достижения данной цели является техническое регулирование. Рассмотрены его задачи, методы.

TECHNICAL REGULATION OF FOOD PRODUCTS

This article deals with the problem of ensuring the safety of food products. One of the most important aspects to achieve this goal is a technical regulation. Discuss its objectives and methods.

Publisher
Сиденко Александр Сергеевич
Number of issue
19
Language
Russian
Pages
608-612
Status
Published
Year
2018
Organizations
  • 1 Российский Университет Дружбы Народов (РУДН)
Keywords
food products; Technical Regulations; trade in food products; safety; пищевая продукция; техническое регулирование; торговля пищевой продукцией; безопасность
Date of creation
20.10.2018
Date of change
20.10.2018
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/13146/
Share

Other records

Фролов М.А., Рябей А.В., Фролов А.М., Аль Хатиб Н.С.
Восток – Запад. Точка зрения. 2018. P. 23-26