СЕЛЕКЦИЯ АМАРАНТА С ПОВЫШЕННЫМ СОДЕРЖАНИЕМ БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ И АНТИОКСИДАНТОВ

Представлены результаты селекции амаранта сорта Валентина с повышенным содержанием в листьях и семенах биологически активных веществ и антиоксидантов. Разработаны технологии получения нового поколения пищевых продуктов на базе сырья из листовой массы амаранта сорта Валентина

AMARANTH SELECTION WITH THE RAISED CONTENTS OF BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES AND ANTIOXIDANTS

Results of amaranth selection of a grade of Valentine with the raised contents in leaves and seeds of biologically active substances and antioxidants are submitted. Technologies of reception of new generation of foodstuff are developed on the basis of raw material from sheet weight of an amaranth of a grade of Valentine

Publisher
Российский университет дружбы народов (РУДН)
Number of issue
11
Language
Russian
Pages
35-42
Status
Published
Year
2004
Organizations
  • 1 Russian People Friendship University
  • 2 Российский университет дружбы народов
  • 3 All Russian research Institute Vegetable and Seed Breeding
  • 4 Всероссийский НИИ селекции и семеноводства овощных культур
Share

Other records

Netsvetaeva O.V., Romanova E.V.
Вестник Российского университета дружбы народов. Серия: Сельскохозяйственные науки. Агрономия. Российский университет дружбы народов (РУДН). 2004. P. 30-34