INCLUSION COMPLEX OF FATTY ACIDS OF POMEGRANATE SEED OIL WITH BETACYCLODEXTRIN: PREPARATION, CHARACTERIZATION AND BIOACTIVITY Статья Ковальчукова О.В., Ван Ан Нгуен, Ань Тхи Нгок Ву, Хай Тхи Хунх, Ван Тунг Нгуен, Джиа Ман Пхунг, Нгок Тхи Нгуен, Дейнека В.И. Journal of Food Science and Technology. Springer. 2025.
A NOVEL DERIVATIVE UV–VIS SPECTROPHOTOMETRIC METHOD FOR DETERMINING RHODAMINE B IN FOOD PRODUCTS Статья Ковальчукова О.В., Ан Ван Нгуен, Ань Тхи Нгок Ву, Кхань Куок Ха Чау, Хай Джиа Хоанг Journal of Food Science and Technology. Springer. 2025.
PROFILING OF SELENIUM AND OTHER TRACE ELEMENTS IN BREADS FROM RICE AND MAIZE CULTIVATED IN A SELENIFEROUS AREA OF PUNJAB (INDIA) Статья Kirichuk A.A., Skalnaya M.G., Tinkov A.A., Ajsuvakova O.P., Prakash N.T., Jaiswal S.K., Prakash R., Grabeklis A.R., Zhang F., Guo X., Skalny A.V. Journal of Food Science and Technology. Springer. 2020.
BOLLETINO DELL UNIONE MATEMATICA ITALIANA Журнал Springer Science and Business Media Deutschland GmbH.