Total antioxidant content of burundian soybean cultivars

The objective of this study was to analyze the total antioxidant content of soybean cultivars from Burundi. Soybean is well known for its biochemical compounds such as phenolic acids, flavonoids and others, that contribute to its antioxidant properties. The antioxidant content of soybean from Burundi was studied using a flow-injection system with an amperometric detector. The higher antioxidant content was found in cultivar Yezumutima - 2,8 ± 0,1 mg. eq. gallic acid/g of soybean.

Издательство
[б.и.]
Язык
Английский
Страницы
87-89
Статус
Опубликовано
Год
2016
Организации
  • 1 Росcийский университет дружбы народов
Ключевые слова
antioxidant content; soybean
Цитировать
Поделиться

Другие записи

Шмелева С.В., Кузьминов В.И.
Новые информационные технологии в образовании: материалы IX международной научно-практической конференции. Екатеринбург, 15-18 марта 2016 г.. Российский государственный профессионально-педагогический университет. 2016. С. 174-177