ADULTERATION OF COTTAGE CHEESE - PROBLEM OF THE 21ST CENTURY

Every day customers encounter adulteration of dairy products. Cottage cheese is not an exception. Comonly manufacturers don't work by the current GOST and add extra components. Components like vegetable fats, soda, starch and vegetable proteins are found during laboratory testings. There are more and more ways of detecting adulteration nowadays but adulteration of cottage cheese is still a relevant topic.

Издательство
Языки Народов Мира
Язык
Английский
Страницы
83-85
Статус
Опубликовано
Год
2017
Организации
  • 1 Peoples' Friendship University of Russia
Ключевые слова
Biologically active additives, birds, poultry farming, vitamins, probiotics,Alduration; COTTAGE cheese; dairy products; gost
Дата создания
10.07.2024
Дата изменения
10.07.2024
Постоянная ссылка
https://repository.rudn.ru/ru/records/article/record/148705/
Поделиться

Другие записи

Shadrova N.V., Tsvetkova A.D., Nikitchenko V.E., Byakhova V.M., Nikitchenko D.V.
Современная парадигма научного знания: актуальность и перспективы: сборник статей по материалам Пятой международной научно-практической конференции. Москва, 05 апреля 2017 г.. Языки Народов Мира. 2017. С. 80-83
Roytman M.S., Byakhova V.M.
Современная парадигма научного знания: актуальность и перспективы: сборник статей по материалам Пятой международной научно-практической конференции. Москва, 05 апреля 2017 г.. Языки Народов Мира. 2017. С. 85-88