USE OF BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVES IN POULTRY FEEDS TO IMPROVE THE QUALITY AND SAFETY OF MEAT PRODUCTS

In poultry farming, the use of biologically active substances increases the resistance of birds to diseases and contributes to increase in livestock production. This also promotes production of environmentally friendly products.

Издательство
Языки Народов Мира
Язык
Английский
Страницы
80-83
Статус
Опубликовано
Год
2017
Организации
  • 1 Peoples' Friendship University of Russia
Ключевые слова
biologically active additives; birds; poultry farming; vitamins; probiotics; organic acids; antioxidants
Дата создания
10.07.2024
Дата изменения
10.07.2024
Постоянная ссылка
https://repository.rudn.ru/ru/records/article/record/148704/
Поделиться

Другие записи

Tsvetkova A.D., Shadrova N.V., Nikitchenko V.E., Byakhova V.M., Nikitchenko D.V.
Современная парадигма научного знания: актуальность и перспективы: сборник статей по материалам Пятой международной научно-практической конференции. Москва, 05 апреля 2017 г.. Языки Народов Мира. 2017. С. 78-80
Simachkova A.I., Solovova K.U., Byakhova V.M.
Современная парадигма научного знания: актуальность и перспективы: сборник статей по материалам Пятой международной научно-практической конференции. Москва, 05 апреля 2017 г.. Языки Народов Мира. 2017. С. 83-85