DEVELOPMENT OF ELEMENTS OF YACON CULTIVATION TECHNOLOGIES

Currently, in the world there is the problem of adults and children with diseases associated with metabolic disorders - diabetes, obesity, atherosclerosis. All these problems dictate the need to find sources of sugar substitutes that could be widely used in canning and food industry, as well as in medicine. One such source is the yakon.

Авторы
Издательство
Языки Народов Мира
Язык
Английский
Страницы
47-49
Статус
Опубликовано
Год
2017
Организации
  • 1 RUDN University
Ключевые слова
yakon; Albit; non-Chernozem zone; phytolamp; white light lamp, control daylight; soil; antioxidants
Дата создания
10.07.2024
Дата изменения
10.07.2024
Постоянная ссылка
https://repository.rudn.ru/ru/records/article/record/148688/
Поделиться

Другие записи

Akhrarov M.A., Kevorkov I.A., Kukhmazov Sh.A., Yablonskaya M.I., Kuznetsova Zh.A.
Современная парадигма научного знания: актуальность и перспективы: сборник статей по материалам Пятой международной научно-практической конференции. Москва, 05 апреля 2017 г.. Языки Народов Мира. 2017. С. 45-47
Batygin A.S., Lyashko M.U., Yablonskaya M.I.
Современная парадигма научного знания: актуальность и перспективы: сборник статей по материалам Пятой международной научно-практической конференции. Москва, 05 апреля 2017 г.. Языки Народов Мира. 2017. С. 49-51