VARIABILITY OF BIOCHEMICAL PARAMETERS OF AMARANTH PLANTS DURING CULTIVATION TO OBTAIN THE NATURAL FOOD COLORANT WITH A HIGH CONTENT OF BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES Article Gins M.S., Gins V.K., Baikov A.A., Tareeva M.M., Platonova S.Yu., Torres M.K., Pelii A.F. Овощи России. 2018. P. 69-72
PERSPECTIVES OF BIOPREPARATION USE IN THE SELECTION OF ONION FOR GREENERY Article Gins M.S., Agafonov A.F., Gins V.K., Baikov A.A., Romanov V.S., Pivovarov V.F., Logunova V.V., Gins E.M. Овощи России. 2018. P. 70-72
FEATURES OF CORRELATIONSHIP AMONG QUANTITATIVE TRAITS IN SOYBEAN BREEDING ACCESSIONS Article Шафигуллин Д.Р., Романова Е.В., Гинс М.С., Пронина Е.П., Гинс В.К. Овощи России. 2017. P. 20-23
CONTENT OF SILICON IN FRACTIONS OF PLANT PROTEIN Article Gins V.K., Gins M.S., Kolesnikov M.P. Овощи России. 2017. P. 64-66
CHARACTERISTICS OF AMARANTH VARIETIES OF VNIISSOK BREEDING FOR RESISTANCE TO LOW TEMPERATURE AND FIELD MOISTURE DEFICIENCY AT CULTIVATION IN THE MOSCOW REGION AND THE REPUBLIC OF ECUADOR Article Gins M.S., Gins V.K., Torres Mino K.H. Овощи России. 2015. P. 36-42
СТАХИС – ПЕРСПЕКТИВНАЯ ОВОЩНАЯ КУЛЬТУРА С ЛЕКАРСТВЕННЫМИ СВОЙСТВАМИ. ТЕХНОЛОГИЯ ВЫРАЩИВАНИЯ СТАХИСА Article Кононков П.Ф., Гинс М.С., Гинс В.К., Молчанова М.А., Гинс Е.М. Овощи России. 2015. P. 98-104
SCIENCE SERVICE OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL FOOD FROM VEGETABLE CROPS Article Гинс М.С., Пивоваров В.Ф., Гинс В.К., Кононков П.Ф., Дерканосова Н.М. Овощи России. 2014. P. 4-10
ENRICHMENT OF BAIKHOVI BLACK TEA BY ANTIOXIDANTS OF AMARANTH Article Гинс М.С., Лапо О.А. Овощи России. 2014. P. 37-39
АНТИОКСИДАНТНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗЕЛЕННЫХ И ПРЯНО-АРОМАТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР Article Гинс М.С., Харченко В.А., Гинс В.К., Байков А.А., Кононков П.Ф., Ушакова И.Т. Овощи России. 2014. P. 42-45
GEOGRAPHIC DISTRIBUTION AND INHERITANCE OF "A" TYPE SEED COAT IN BRASSICA RAPA L. POPULATION Article Ignatov A.N., Pavlova M.E., Terekhin A.A., Hida K. Овощи России. 2014. P. 58-63
РАСПРЕДЕЛЕНИЕ И НАСЛЕДОВАНИЕ «А» ТИПА ОБОЛОЧКИ СЕМЯН В ПОПУЛЯЦИИ BRASSICA RAPA L. Article Игнатов А.Н., Павлова М.Е., Терехин А.А., Хида Кен-ичи Овощи России. 2014. P. 58-63
РЕАКЦИЯ СОРНОЙ РАСТИТЕЛЬНОСТИ НА РАЗЛИЧНЫЕ ДОЗЫ ГЕРБИЦИДА НОВОГО ПОКОЛЕНИЯ ВЕРДИКТ В КОНТРОЛИРУЕМЫХ УСЛОВИЯХ ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ. Article Мейсам Заргар, Политыко П.М., Пакина Е.Н. Овощи России. 2014. P. 72-76
WEEDS RESPONSE TO THE VARIOUS DOSES OF NEW GENERATION HERBICIDE ''VERDICT'' IN A CONTROLLED ENVIRONMENT Article Meisam Zargar, Polityko P.M., Pakina E.N. Овощи России. 2014. P. 72-75
ОЦЕНКА УСТОЙЧИВОСТИ ПРОИЗВОДСТВА ОВОЩЕЙ В ПРИВОЛЖСКОМ ФО Article Жаров А.Н., Жарова Л.Л. Овощи России. 2014. P. 80-84
PROPERTIES OF STAINING EXTRACT FROM INFLORESCENCES AND LEAVES OF AMARANTH AND ITS APPLICATION POTENTIAL Article Gins M.S., Torres Mino C.J., Gins E.M. Овощи России. 2014. P. 84-87