БЕЗОПАСНОСТЬ И ЭКОЛОГИЧНОСТЬ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ

Рассматривается вопрос безопасности современных продуктов питания. Уделено внимание понятию безопасности со стороны производителя и потребителя. Необходимость использования пищевых добавок приводит к повышению уровня токсичных веществ в продукте.

FOOD SAFETY AND ENVIRONMENTAL

The issue of safety of modern food products is considered. Attention is paid to the concept of safety on the part of the manufacturer and the consumer. The need to use food additives leads to an increase in the level of toxic substances in the product

Authors
Kolesnikova. T.P.1 , Makrushin N.A.1 , Kolesnikova V.D.
Publisher
Новомосковский институт РХТУ им. Д.И. Менделеева
Language
Russian
Pages
88-90
Status
Published
Year
2021
Organizations
  • 1 Novomoskovsk Institute of Mendeleev University of Chemical Technology
  • 2 RUDN University
Keywords
safety; environmental friendliness; oxicity; products; безопасность; экологичность; токсичность; продукты
Date of creation
19.07.2022
Date of change
19.07.2022
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/92605/
Share

Other records