ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЯ МИКРОСТРУКТУРЫ АЛЕЙРОНОВОГО СЛОЯ ГИБРИДА ЯРОВОЙ МЯГКОЙ ПШЕНИЦЫ T.AESTIVUML. В УСЛОВИЯХ ЗАСУХИ

Summary The study on quantitative characteristics of the microstructure of spring wheat hybrid grains T.aestivum L., obtained in favorable condition (2008) and those obtained in moisture deficit (2010), was carried out to determine the negative effects that drought has on the microstructure of grain, which has inevitably lead to a decrease in the yield of flou

Publisher
Российский университет дружбы народов (РУДН)
Language
Russian
Pages
286-289
Status
Published
Year
2013
Organizations
  • 1 Российский университет дружбы народов
Date of creation
09.07.2024
Date of change
09.07.2024
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/137163/
Share

Other records

Поташкина Т.М., Мухаммед Т.А., Терехин А.А.
Инновационные процессы в АПК. Российский университет дружбы народов (РУДН). 2013. P. 289-291