НАЦИОНАЛЬНАЯ КУХНЯ И НАПИТКИ ВЕНЕСУЭЛЬЦЕВ

В статье рассматривается гастрономия венесуэльской кухни в аспекте национально-культурной специфики национальных вариантов испанского языка.

National Quisine and Drinks of Venezuelans

The article reviews groceries and provisions of Venezuelan quisine in the aspect of national-cultural specificity; national variants of the Spanish language being widly presented in regard to the terminology reflecting the peculiarities of Venezuelan quisine.

Authors
Publisher
Худжандский государственный университет им. академика Б. Гафурова
Number of issue
2
Language
Russian
Pages
99-105
Status
Published
Year
2013
Organizations
  • 1 Российский Университет Дружбы Народов
Keywords
национально-культурная специфика; national cultural specific character; linguistic and cultural studies; cognitive linguistics; ethnic heterogeneity; territorial and climatic differences; gastronomic vocabulary; лингвокультурология; когнитивная лингвистика; этническая неоднородность; территориально-климатические различия; гастрономическая лексика
Date of creation
09.07.2024
Date of change
09.07.2024
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/135491/
Share

Other records