СТАНОВЛЕНИЕ КАЧЕСТВА И БЕЗОПАСНОСТИ МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ В РОССИИ

В статье упорядочивается понятие качества молочной продукции, дается развернутая схема определения, соблюдения и контроля за качеством. Описываются международные и российские стандарты качества, рассматриваются элементы ХАССП - предупредительной системы безопасности продукции, используемой в пищевой промышленности.

ESTABLISHMENT OF DAIRY PRODUCTS QUALITY AND SAFETY SYSTEM IN RUSSIA

Dairy Products Quality conception has been put in order in the article. There is presented detailed description of quality definition, quality maintenance and quality control. International and Russia quality standards are presented. There are reviewed some elements of HASSP - precautionary quality of products system, currently in use in food industry.

Authors
Number of issue
4
Language
Russian
Pages
44-47
Status
Published
Year
2009
Organizations
  • 1 Druzba Narodov Russia University
  • 2 Российский университет Дружбы народов
Keywords
food products quality; quality level; quality management; food products certification; standardization; качество пищевой продукции; уровень качества; управление качеством; сертификация пищевой продукции; стандартизация
Date of creation
08.07.2024
Date of change
08.07.2024
Short link
https://repository.rudn.ru/en/records/article/record/119760/
Share

Other records

SENASHENKO V.S.
Высшее образование в России. Федеральное государственное бюджетное образовательное учреждение высшего образования "Московский политехнический университет". 2009. P. 18-24