INTRODUCTION AND ADAPTATION OF QUINOA (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) CULTIVARS IN KRASNODAR REGION OF RUSSIA Article Mendoza Valeri, Mendoza Roberto, Dmitriev D.V. Овощи России. 2023. P. 117-122
ПИЩА КАК ФАКТОР ПЛОДОВИТОСТИ, ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТИ РАЗВИТИЯ И ИЗМЕНЕНИЯ МОРФОМЕТРИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ У HENOSEPILACHNA VIGINTIOCTOMACULATA (MOTSCHULSKY) Article Мацишина Н.В., Фисенко П.В., Ермак М.В., Собко О.А., Волков Д.И., Балеевских А.Г. Овощи России. 2021. P. 81-88
ИДЕНТИФИКАЦИЯ PSEUDOMONAS CICHORII (SWINGLE 1925) STAPP 1928 В ГИДРОПОННОМ ПРОИЗВОДСТВЕ САЛАТА Article Тешич Светлана, Пакина Е.Н., Игнатов А.Н. Овощи России. 2021. P. 110-115
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF POTATOES (SOLANUM TUBEROSUM L.) AND ANTHOCYANIN CONTENT, ITS BIOSYNTHESIS AND PHYSIOLOGICAL ROLE Article Polivanova O.B., Gins E.M., Anna Artemyeva, Голубкина Н.А. Овощи России. 2019. P. 84-90
COMPOSITION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF AMINO ACIDS IN LEAVES OF AMARANTHUS TRICOLOR L. CV. EARLY SPLENDOR Article Gins M.S., Gins V.K., Motyleva S.M., Baikov A.A., Gins E.M., Koroleva A.K. Овощи России. 2019. P. 96-98
VARIABILITY OF BIOCHEMICAL PARAMETERS OF AMARANTH PLANTS DURING CULTIVATION TO OBTAIN THE NATURAL FOOD COLORANT WITH A HIGH CONTENT OF BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES Article Gins M.S., Gins V.K., Baikov A.A., Tareeva M.M., Platonova S.Yu., Torres M.K., Pelii A.F. Овощи России. 2018. P. 69-72
PERSPECTIVES OF BIOPREPARATION USE IN THE SELECTION OF ONION FOR GREENERY Article Gins M.S., Agafonov A.F., Gins V.K., Baikov A.A., Romanov V.S., Pivovarov V.F., Logunova V.V., Gins E.M. Овощи России. 2018. P. 70-72
FEATURES OF CORRELATIONSHIP AMONG QUANTITATIVE TRAITS IN SOYBEAN BREEDING ACCESSIONS Article Шафигуллин Д.Р., Романова Е.В., Гинс М.С., Пронина Е.П., Гинс В.К. Овощи России. 2017. P. 20-23
CONTENT OF SILICON IN FRACTIONS OF PLANT PROTEIN Article Gins V.K., Gins M.S., Kolesnikov M.P. Овощи России. 2017. P. 64-66
CHARACTERISTICS OF AMARANTH VARIETIES OF VNIISSOK BREEDING FOR RESISTANCE TO LOW TEMPERATURE AND FIELD MOISTURE DEFICIENCY AT CULTIVATION IN THE MOSCOW REGION AND THE REPUBLIC OF ECUADOR Article Gins M.S., Gins V.K., Torres Mino K.H. Овощи России. 2015. P. 36-42
СТАХИС – ПЕРСПЕКТИВНАЯ ОВОЩНАЯ КУЛЬТУРА С ЛЕКАРСТВЕННЫМИ СВОЙСТВАМИ. ТЕХНОЛОГИЯ ВЫРАЩИВАНИЯ СТАХИСА Article Кононков П.Ф., Гинс М.С., Гинс В.К., Молчанова М.А., Гинс Е.М. Овощи России. 2015. P. 98-104
SCIENCE SERVICE OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL FOOD FROM VEGETABLE CROPS Article Гинс М.С., Пивоваров В.Ф., Гинс В.К., Кононков П.Ф., Дерканосова Н.М. Овощи России. 2014. P. 4-10
ENRICHMENT OF BAIKHOVI BLACK TEA BY ANTIOXIDANTS OF AMARANTH Article Гинс М.С., Лапо О.А. Овощи России. 2014. P. 37-39
АНТИОКСИДАНТНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗЕЛЕННЫХ И ПРЯНО-АРОМАТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР Article Гинс М.С., Харченко В.А., Гинс В.К., Байков А.А., Кононков П.Ф., Ушакова И.Т. Овощи России. 2014. P. 42-45
РАСПРЕДЕЛЕНИЕ И НАСЛЕДОВАНИЕ «А» ТИПА ОБОЛОЧКИ СЕМЯН В ПОПУЛЯЦИИ BRASSICA RAPA L. Article Игнатов А.Н., Павлова М.Е., Терехин А.А., Хида Кен-ичи Овощи России. 2014. P. 58-63